Έβγαλε αντίδραση, έμεινε στην κορυφή ο Ατρόμητος Πατρών!

Ο Ατρόμητος Πατρών έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο Προάστιο και την κακή εμφάνιση, νικώντας με 2-0 τον πολύ καλό και νεανικό Διαγόρα Βραχνείκων, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις στροφές πριν το τέλος.

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας, συνέχισε νικηφόρα εκμεταλλευόμενος την έδρα του και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα, έχοντας το αβαντάζ από την εκπληκτική πορεία στην κανονική διάρκεια.

Ο Σάκης Πεφάνης θέλει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του και θα δουλέψει όλη την εβδομάδα με στόχο τους τρεις βαθμούς κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Θύελλα Πατρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Γκάτσης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

Το έξτρα κίνητρο στο “Φ. Αραβαντινός”

Η φετινή χρονιά για το σύνολο του Σάκη Πεφάνη πηγαίνει εξαιρετικά με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να χρειάζεται ακόμα ελάχιστους βαθμούς (7-9) για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το ματς με τη Θύελλα Πατρών στο “Φώτης Αραβαντινός” είναι ένα από αυτό που κυνηγάνε για νίκη, ώστε να έρθει ακόμα πιο γρήγορα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανάλογα φυσικά και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Εκτός όμως από αυτό στα Ζαρουχλέικα θέλουν να κερδίσουν την Θύελλα Πατρών, καθώς οι «κυανόλευκοι» είναι η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να διατηρήσει απόρθητη την έδρα της, ενώ δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ φέτος στο “Φώτης Αραβαντινός” με ότι αυτό συνεπάγεται.

Άπαντες λοιπόν στην ομάδα των Ζαρουχλεΐκων έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να το πετύχουν και θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το 2019 στο ίδιο γήπεδο ο Ατρόμητος Πατρών είχε σηκώσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών, νικώντας τότε 2-1 με ανατροπή τον Παναιγιάλειο της Γ΄ Εθνικής. Το 2024 θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για τον τίτλο, ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν με Πανμοβριακό και Άρη Πατρών στα Ζαρουχλέικα.