Έβγαλε “στόφα πρωταθλητή” ο Ατρόμητος Πατρών

Τεράστιο διπλό σημείωσε ο Ατρόμητος μέσα στην Κ. Αχαϊα απέναντι στην Αχαϊκή και εκμεταλλευόμενος την αναβολή στον αγώνα του Πανμοβριακού με τον Διαγόρα, πέρασε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Αχαϊκή ήταν αυτή που πάτησε καλύτερα στο α’ μέρος του αγώνα και αυτή που πρώτη απείλησε στο 12’ λεπτό με το σουτ του Κατσίνα που μπλόκαρε ο Τρίγκας.

Οι «πορτοκαλί» απάντησαν δύο λεπτά μετά, όταν σε κόρνερ από τα αριστερά, ο Γκάτσης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κουτρούμπας έδιωξε εντυπωσιακά και πάλι σε κόρνερ.

Στο 23’ λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσίνα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Τρίγκα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και στην εκπνοή του ημιχρόνου η κεφαλιά του Σούλη, μετά την εκτέλεση φάουλ του Σμπόρα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκόρ στο 55’ λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Στεργίδη από τα δεξιά, ο Γκάτσης πρόλαβε την έξοδο του Κουτρούμπα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Ζαρουχλείκων, φτάνοντας και ο ίδιος τα 13 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Η Αχαϊκή απάντησε στο 58’ λεπτό με την κεφαλιά του Χρυσανθόπουλου που μπλόκαρε ο Τρίγκας, ενώ ένα λεπτό μετά «φωνάζει» για μαρκάρισμα του Μπακόπουλου επάνω στον Πλέγα, με τον Φωκά να λέει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο 66’ λεπτό η ομάδα του Σάκη Πεφάνη κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν σε κούρσα του Κωστή από τα δεξιά και πάσα στον Αποστολόπουλο, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κουτρούμπα για το 0-2.

Η Αχαϊκή κατάφερε να βρει «αντίδραση» στο 71’ λεπτό με κεφαλιά του Φωτόπουλου, έκανε το παιχνίδι «θρίλερ» και προσπάθησε για την ισοφάριση, αρχικά με κεφαλιά του Μπίκου στο 77’ λεπτό που μπλόκαρε ο Τρίγκας και στην συνέχεια με σούτ του Μπραντάν που έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ανήκει στον Ατρόμητο, με το σούτ του Γκάτση που μπλόκαρε εύκολα ο Κουτρούμπας.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία του Αλέξανδρου Φωκά.

Αχαϊκή (Ν. Λουμπαρδέας): Κουτρούμπας, Καλογερόπουλος (74′ Μπίκος), Χρυσανθόπουλος, Σούλης (78′ Κόκκινος), Κλήσης, Βαλογιάννης, Κατσίνας, Πλέγας (61′ Μπραντάν), Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος, Σμπόρας

Ατρόμητος Πατρών (Σ. Πεφάνης): Τρίγκας, Στεργίδης, Παλούκης, Λαζανάς, Νικολακόπουλος, Γκότσης (67′ Παπασπυρόπουλος), Αγγελόπουλος (71′ Τσιάτο), Αποστολόπουλος, Μπακόπουλος (82′ Χριστόπουλος), Γκάτσης, Κωστής