Έδειξε τα δόντια του ο Παναιγιάλειος!

Τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά παιχνίδια πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Άρη Πατρών χάρις στο τέρμα που πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Παύλος Λιάτος.

Οι μελανόλευκοι μάλιστα αστόχησαν δύο φορές από τα 11 βήματα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 11ο λεπτό ύστερα από την ανατροπή του Ανδρέα Σπανού από τον αντίπαλό του και την εκτέλεση του πέναλτι από το Βασίλη Μπούνα η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στο 35ο λεπτό ο Βαγγέλης Γκάτσης στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ του Άρη.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Μαχαίρας, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Γκάτσης, Ανδ. Σπανός. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν όλοι οι μελανόλευκοι πριν του τραυματία Νίκου Βλάχου: Νικολόπουλος, Πλατυκώστας, Βιλανάκης, Μαυρούλιας, Τσεκούρας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Καραπιπέρης, Μούκας.

Άρης Πατρών: Πέτρου, Γράβαλος, Καταρτζόπουλος, Μετζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης, Αγγελής, Γεωργόπουλος, Κουτρούμπας, Μητρόπουλος, Κωστής. Για το β΄ μέρος στην ομάδα του Θανάση Παπουτσή έπαιξαν οι: Οικονομόπουλος, Νικολόπουλος, Ραμαντάνης, Χάχαλης, Σπανός, Σκέρμπι.