Έκανε… σεφτέ στις νίκες η Α.Ε. Καλαβρύτων!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Αθανασόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 61′ Γ. Τσαβαλάς

Το πρώτο “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Α.Ε. Καλαβρύτων, επικρατώντας στο γήπεδό της, με 1-0 του Άνω Καστριτσίου με τέρμα του Γιώργου Τσαβαλά στο 61ο λεπτό του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Μελανό σημείο το 16ο λεπτό, όπου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο αρχηγός των Καλαβρύτων, Νίκος Παπαγεωργίου (διαγνώστηκε με βαρύ διάστρεμμα).

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα μπήκαν μεταμορφωμένα και αποφασισμένα. Το γκολ για τα Καλάβρυτα ήρθε στο 61′, όταν ο Ασπρούκος έβγαλε μια μαγική μπαλιά στον Γ. Τσαβαλά, ο οποίος απέναντι από τον Τουλίτση δεν αστόχησε, στέλνοντας με ψυχραιμία την μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία του Γιώργου Αθανασόπουλος και των βοηθών του Σωτήρη Δριβήλα και Σωτήρη Ασημακόπουλου.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Θεοτοκάτος, Αντύπας, Παπαγεωργίου (30΄ Σ. Τσαβαλάς), Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος, Μαραγκός (53’ Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος, Ασπρούκος, Γ. Τσαβαλάς (70’ Βραχλιώτης}, Κ. Φεφές.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Α. Χουλιάρας): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος Β., Δουλιγκέρης, Μπαλατής, Ηρειώτης, Κωνσταντόπουλος, Μανωλόπουλος (60’ Σπυρόπουλος), Παπαβασιλείου, Γεωργίου (70’ Καρδάρας), Χριστόπουλος, Ραφτόπουλος (80’ Μαράτος).