Έκλεισε κι άλλη μεταγραφή η Παναχαϊκή

Σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η Παναχαϊκή, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr!

Ο λόγος για τον Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Ο 23χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και στη συνέχεια έγινε επαγγελματίας, ωστόσο, έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ήταν στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Πριν από τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Κισσαμικό, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στη Δόξα Δράμας. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1.84) αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις αμυντικά στο Δημήτρη Ελευθερόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προς Λαμία ο Σκόνδρας

Ένας παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο της Παναχαϊκής φαίνεται πως τελικά οδεύει προς Λαμία.

Ο λόγος για τον Απόστολο Σκόνδρα ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiara.gr φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Φθιώτιδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο τριάντα ενός ετών ποδοσφαιριστής που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα έπειτα από 7 χρόνια στους Ηπειρώτες, έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο από την Παναχαϊκή με απολαβές που αγγίζουν τις 45.000 ευρώ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τους Ηπειρώτες σε 32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Συνολικά με τον ΠΑΣ Γιάννενα σε 7 σεζόν έχει σημειώσει περισσότερες από 90 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Διαγόρα, Λάρισα, Θρασύβουλο, Παναργειακό, Παναιγιάλειο και Ατρόμητο.