Έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά με τραπέζι ανόδου

Άκρως επιτυχημένα έκλεισε η χρονιά για την Αναγέννηση Πατρών, αφού η ομάδα κατάφερε άμεσα να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία, μέσα από την διαδικασία των μπαράζ που πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με 4 νίκες.

Η διοίκηση της ομάδας έμεινε άκρως ικανοποιημένη από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τα όσα κατάφεραν την φετινή σεζόν, αφού είδαν μια ομάδα που έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια όμορφο ποδόσφαιρο, πέτυχε τον στόχο της ενώ και το κλίμα ήταν άριστο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για αυτόν τον λόγο και για να ευχαριστήσουν όλους τους συντελεστές της φετινής προσπάθειας, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές στο “Φασολόι”, για να κλείσει και η χρονιά όπως άρμοζε στην ομάδα.

Πλέον ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και είναι σίγουρο ότι θα γίνει συζήτηση με τον τεχνικό Κυριάκο Θούα και την παραμονή του στην ομάδα, ώστε να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για να παρουσιάσει η ιστορική ομάδα του Λαδόπουλου μια καλή ομάδα και στα “μεγάλα σαλόνια”.