“Έκλεισε” Τουτζιαράκη ο Απόλλων Πατρών

Την ίδια ώρα η ομάδα από την Πάτρα αναζητά λύσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της στη συνέχεια της σεζόν. Το κενό στην φροντ λάιν είναι μεγάλο και μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης με τον Μανώλη Χατζηδάκη που αποτέλεσε μεγάλο στόχο για τους «μελανόλευκους» τον τελευταίο μήνα.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα παραμένουν στην αγορά, με μια λύση από το εξωτερικό να βρίσκεται στο κάδρο για την ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Δημοσίευμα του sportal.gr αναφέρει πως οι Πατρινοί παρακολουθούν την περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει είναι “κλεισμένος” από τους Πατρινούς.

Ο Έλληνας σέντερ που αγωνιζόταν στη Αλ Αχλί αναζητώντας την τύχη του στην ομάδα τoυ Κατάρ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α1 όπως το Μαρούσι, η ΑΕΚ, η Κύμη, ο Προμηθέας Πατρών, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Ιωνικός Νίκαιας. 

Το 2021 αγωνίστηκε στην Τρέπτσα, ομάδα του Κοσόβου, ενώ επέστρεψε στη χώρα μας αρχικά για την Ελευθερούπολη τη φανέλα της οποίας φόρεσε το 2022 και έπειτα για τη Μεγαρίδα στην οποία ήταν το τελευταίο διάστημα. Στο Κατάρ έχει αγωνιστεί ξανά, αφού το 2017 ήταν στην Αλ Σαντ της Ντόχας.