Έμπολι – Γιουβέντους: Επιστρέφουν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στους αγώνες σήμερα, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται στην Ιταλία και στην αναμέτρηση της Έμπολι με τη Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι του Ρομπέρτο Νταβέρσα έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν με μία νίκη απέναντι στη Ρόμα στο Ολίμπικο και δύο ισοπαλίες με Μόντσα και Μπολόνια, ανατρέποντας τα προγνωστικά στοιχήματος. Μεγάλος στόχος φυσικά είναι η παραμονή αλλά η εικόνα της μέχρι τώρα της δίνει ελπίδες και αισιοδοξία να παλέψει για το κάτι παραπάνω.

Από την άλλη η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα προέρχεται από λευκή ισοπαλία στο Τορίνο απέναντι στη Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Οι Ζέβρες έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους. Χαρακτηριστικά έχουν υπάρξει 32 αποχωρήσεις παικτών ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσθήκες, με τελευταίες εκείνες των Νίκο Γκονζάλεζ από τη Φιορεντίνα και Τιν Κοουπμάινερς από την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Αταλάντα. Φέτος, θέλει η γηραιά κυρία να επιστρέψει στην κορυφή του Ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια και τη σεζόν 2019-2020. Το ξεκίνημα της είναι με θετικό πρόσημο απλά παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα συνδυάσει εγχώριες υποχρεώσεις και ευρωπαϊκές, με την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με αυτά που μας έχουν δείξει οι ομάδες ως τώρα, οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση. Όσο καλή και να είναι η αγωνιστική εικόνα της Έμπολι είναι δύσκολο να βάλουν φρένο στη Γιούβε. Επιλογή μας λοιπόν το 2+Over 1,5 σε απόδοση 2.25 στη Novibet.