Έναρξη για τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πατρών

Ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τις Ακαδημίες του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας με τα τρία γήπεδα του συλλόγου και τους έμπειρους προπονητές σε μπάσκετ και βόλεϊ να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν παλιούς και νέους αθλητές και αθλήτριες (από 6 έως 16 ετών) προκειμένου να τους μάθουν τα μυστικά των αθλημάτων τους.

Όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος η υγεία των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας έχει μεγάλη σημασία για τον ιστορικό σύλλογο, έχοντας εξασφαλίσει ιατρική επίβλεψη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των Ακαδημιών.

Η συστηματική και σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα των Ακαδημιών του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας επιβραβεύετε από τα χαμόγελα των παιδιών μετά το τέλος των προπονήσεων, καθώς και από τις επιτυχίες που έχουν οι αγωνιστικές ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων οι γονείς επίσης θα έχουν την ευκαιρία από την στιγμή που το επιθυμούν να χαλαρώσουν στο χώρο του κυλικείου του συλλόγου στην Περιβόλα ή κάνοντας τα ψώνια τους στο γειτονικό εμπορικό κέντρο.

Επίσης στον Α.Σ. Απόλλων Πάτρας υπάρχουν ειδικά οικογενειακά πακέτα, αφού ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα στις οικογένειες των αθλητών και αθλητριών μας.