Έναρξη για τον Διαγόρα με την ίδια φιλοσοφία

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία και για τον Διαγόρα Βραχνεϊκων, ο οποίος δεν αλλάζει την περσινή φιλοσοφία του και θα πορευτεί στην τεχνική ηγεσία με τον Κώστα Τσιπιανίτη και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Το ραντεβού είναι για τις 18.00 στο γήπεδο των Βραχνεϊκων, στο οποίο θα γίνει και η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον αγιασμό να μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το παρών αναμένεται να δώσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού στην ομάδα ανήκουν φέτος οι Σταυρόπουλος (από Άρη Πατρών), Κ. Φραντζής (από Αναγέννηση Πατρών), Τσιούπρος (από Δόξα Παραλίας), Παπανικολόπουλος (από Αχαΐο Σαραβαλίου), Γ. Ξυπολιάς (από Αχαϊκό), Σιδέρης (από Άρη Πατρών), Παρασκεύοπουλος (από Άρη Πατρών), Δήμας (από ΑΕ Πάτρα 2005).

Στην ομάδα παρέμειναν σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Σκούρτας και Καράμπουλας, ενώ αντίθετα αποχώρησαν και δεν θα ανήκουν φέτος στον Διαγόρα οι Τζουραμάνης (για Ατρόμητο Πατρών), Κ. Μαλτέζος (επέστρεψε στην γενέτειρα του), Δ. Μαλτέζος (επέστρεψε στην γενέτειρα του), Χουσελάς (για ΑΠΣ Πάτραι) Τσεκούρας (για Χαραυγιακό), Θανόπουλος και Ν. Γκολφινόπουλος.

Κλεισμένα είναι και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, τα οποία είναι τα εξής :

Σάββατο 24/8 με Πάτραι

Σάββατο 31/8 με Πανμοβριακό

Τετάρτη 4/9 με Πήγασο Μπεγουλακίου

Σάββατο 7/9 με Ηλειακό Λεχαινών

Τετάρτη 11/9 με Δόξα Νιφορεΐκων

Σάββατο 14/9 με Εθνικό Πατρών