Ένας παλιός γνώριμος της Παναχαϊκής στο ίδιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι

Η Παναχαϊκή έχει καταλύσει τα τελευταία 24ωρα στο ξενοδοχείο Montana στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και εκεί μένει μαζί με την ΑΕ Μυκόνου, ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Στην ομάδα του νησιού τεχνικός διευθυντής είναι ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και με μεγάλη πορεία ως προπονητής. Στο παρελθόν ο Βαγγέλης Βλάχος έχει διατελέσει προπονητής της Παναχαϊκής τις εποχές της Α’ Εθνικής (2000-2001) έχοντας ένα σύντομο πέρασμα από την Πάτρα, το οποίο ωστόσο ήταν αρκετό έτσι ώστε να κάνει φιλίες που έμειναν στο χρόνο.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε θερμά τετ-α-τετ με αρκετά μέλη των “κοκκινόμαυρων” μεταξύ άλλων με τον Γιάννη Μπαλτιμά, τον Γιάννη Λιαρομμάτη αλλά και τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενώ φωτογραφήθηκε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Παναχαϊκής Γιώργο Σωτηρόπουλο με τον οποίο γνωρίζεται επίσης αρκετά χρόνια λόγω και του πατέρα του Κώστα μιας και ήταν συμμαθητές στις σχολές προπονητών της ΕΠΟ.