Ένα μεγάλο κεφάλαιο “έκλεισε” στις ακαδημίες του Δαβουρλή Κ΄92

Μετά από 10 χρόνια, αποχωρεί από τις ακαδημίες του Δαβουρλή Κ΄92 ο νεαρός τεχνικός, Δημήτρης Κατριμπούζας. Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Μετά από 10 χρόνια συνεχόμενης προσπάθειας και αφοσίωσης στους κανόνες, τις αρχές και την φιλοσοφία της ομάδας μου, οι δρόμοι μας ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που με δίδαξαν πολλά και στήριξαν σθεναρά τα πρώτα μου προπονητικά βήματα, τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν σε αυτή την διαδρομή και όλους τους γονείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε με αμοιβαίο σεβασμό με μοναδικό στόχο οι μικροί μας αθλητές να υιοθετήσουν τις τόσο σημαντικές αξίες του αθλητισμού.

Η ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε όλα αυτά τα παιδιά ήταν πηγή ζωής και θετικής ενέργειας. Με τους αθλητές μας καταφέραμε πολλά, χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς, μάθαμε, χάσαμε, κλάψαμε και στο τέλος νικήσαμε. Προσπάθησα με ήθος, σεβασμό, πείσμα και επιμονή να μεταφέρω στους αθλητές μας όλα τα εφόδια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί θα είναι πάντα οι πρωταγωνιστές και θα νιώθω χαρά και υπερηφάνεια να τους βλέπω να ψηλώνουν κάθε μέρα και περισσότερο. Ήταν τιμή μου που εργάστηκα στην ακαδημία ΔΑΒΟΥΡΛΗ και πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό και την καρδιά μου. Με ένα μεγάλο χαμόγελο κολλημένο στα χείλη ελπίζω εις το επανιδείν. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς”.