Έριξε διπλό “βόμβα” το Ζαβλάνι στις Καμάρες – Δύο βραβεύσεις στον αγώνα

Τεράστια νίκη σημείωσε το Ζαβλάνι μέσα στις Καμάρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, κάνοντας το απόλυτο «μπάμ», απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται κατά πολλούς το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Χρυσός σκόρερ της ομάδας του Θανάση Παπαδόπουλου ήταν ο Στέφανος Μπακούρος με κεφαλιά στο 20’ λεπτό της αναμέτρησης, ένα αποτέλεσμα που παρά την πίεση του Αχιλλέα δεν άλλαξε, και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του Θανάση Παπαδόπουλου.

Αχιλλέας Καμαρών (Φ. Φιτσιάλος) : Μερκούρης, Παπαδόπουλος, Αντύπας, Γλυκός, Ασημακόπουλος, Τσίρος, Λέτση, Μούκας, Καρέλας, Χότζα, Χύσα

ΑΠΣ Ζαβλάνι (Θ. Παπαδόπουλος) : Τσάκωνας, Μπαρλής, Σαλάγας, Ζησιμόπουλος, Μέρμελας, Μπαλατής, Χριστόπουλος, Μπακούρος, Γ. Ηλιόπουλος, Ντζάνης, Σπυρόπουλος

Δύο τιμητικές βραβεύσεις από τον Αχιλλέα Καμαρών

Σε δύο βραβεύσεις προχώρησε στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στο Ζαβλάνι ο Αχιλλέας Καμαρών.

Οι “πράσινοι” τίμησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και πλέον του Ζαβλανίου Γιώργο Κούντα, με την πλακέτα να την δίνει ο πρόεδρος του Αχιλλέα Γιώργος Σκανδάμης.

Επίσης τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Αντώνης Πετρίδης, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα, Γιώργο Δρακόπουλο.