Έρχεται η άνοιξη του αθλητισμού στην Πάτρα

Στην κοπή πίτας του Ατρομήτου Πατρών, παρευρέθηκε ο πρόεδρος των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρέων, Γιάννης Παυλάκης, όπως και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του, μίλησε για την δρομολόγηση των έργων στα δημοτικά γήπεδα της πόλης, τονίζοντας:

“Μέσα στον Μάρτιο θα αρχίσουν να προχωράνε τα έργα στα Δημοτικά γήπεδα. Είναι το πρόγραμμα Φιλόδημος που προβλέπει την αντικατάσταση του τάπητα στα τρία γήπεδα Βραχνείκων, Ζαρουχλεΐκων, Ρίου, που όμως δεν θα κλείσουν και τα τρία γήπεδα μαζί, αλλά μόνο ένα κάθε φορά, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν οι βελτιώσεις στα Δημοτικά γήπεδα με το κονδύλι των 2.000.000 ευρώ που έχει εγκριθεί.

Θα σας αλλάξουμε τα φώτα. Θα γίνουν αλλαγές στον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων και θα μπορούν να γίνονται ακόμα και βραδινοί αγώνες με υψηλό φωτισμό στα γήπεδα Από το κονδύλι των 2.000.000 ευρώ θα υπάρξει ένα ποσό που θα πάει στο γήπεδο Πετρωτού για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα που υπάρχει σε ένα κομμάτι του αγωνιστικού χώρου. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν προχωρήσει οι βελτιώσεις στα γήπεδα και στόχος μας είναι να έχουμε καινούρια γήπεδα στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων”.