Έρχεται η νέα ιστοσελίδα της Παναχαϊκής – Εκδικάστηκαν δύο προσφυγές

H Παναχαϊκή θα έχει το νέο της «σπίτι» στο διαδίκτυο μέσα στις επόμενες εβδομάδες! Το νέο website PanachaikiFC1891.gr θα ετοιμαστεί από το νέο sponsor της ομάδας, την Αμερικανική εταιρία The Web Empire.

Μέσα από το νέο, τελευταίας τεχνολογίας website, οι φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας θα μπορούν να μαθαίνουν όλα τα τελευταία επίσημα νέα, να ακολουθούν το πρόγραμμα αγώνων και τα αποτελέσματα, να επικοινωνούν για οποιοδήποτε θέμα μαζί με τη διοίκηση, αλλά και θα μπορούν για πρώτη φορά να παραγγείλουν όλα τα επίσημα προϊόντα, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Επίσης, μέσα από ένα ιδιαίτερο εξελιγμένο σύστημα RSS θα μπορούν να μαθαίνουν αυτόματα τα νέα στο κινητό τους ή το email τους, να συμμετέχουν σε διαδικτυακές ψηφοφορίες για μελλοντικές αποφάσεις, να μοιράζονται νέα μέσα στα δικά τους social media και γενικότερα θα αισθάνονται πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα.

Eκδικάστηκαν οι προσφυγές Λαμπρόπουλου-Μουκίδη

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 24.831,185 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 359/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνιστεί, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μουκίδη, σε ποσοστό 50% του ποσού των 13.320,06 ευρώ ,πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 309/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνιστεί, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.