Έρχεται με φόρα η Άαλεσουντ

Μάθε τα πάντα για την  bet365

Εν αναμονή των σπουδαίων ημιτελικών του Γιούρο (αύριο και μεθαύριο), θα ασχοληθούμε «αναγκαστικά» με τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο, κυρίως αυτά της Σκανδιναβίας.

Το μάτι μας «πέφτει» πάνω στην Β’ κατηγορία της Νορβηγίας, η οποία σήμερα έχει φουλ δράση. Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που δίνει η φορμαρισμένη Άαλεσουντ στην έδρα της Σάντνες/Ουλφ.

Σάντνες/Ουλφ: Παρότι παλεύει στα ίσα όλα της τα παιχνίδια, η Σάντνες το τελευταίο διάστημα έχει εμφανίσει αδυναμίες στο σκοράρισμα και αυτό της έχει στοιχίσει στα αποτελέσματά της. Μετράει δυο σερί ήττες, ενώ η έδρα της είναι από τις χειρότερες στο πρωτάθλημα, μιας και σε 4 ματς, έχει μόλις 1 νίκη με τη μέτρια Ουλενσάκερ. Κόντρα στην έμπειρη Άαλεσουντ πρώτο της μέλημα είναι να αποφύγει την ήττα και με κόντρα να ψάξει κάποιο γκολ.  

Άαλεσουντ: Παρότι μπήκε στη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, η Άαλεσουντ ξεκίνησε πολύ νωθρά και ειδικά εκτός έδρας αναγκαζόταν να μαζεύει πολύ συχνά τη μπάλα από τα δίχτυα της. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η ομάδα από την παραλιακή περιοχή των νότιων φιόρδ, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και πλέον μετράει 3 σερί νίκες, με πολύ καλά ποσοστά στη σχέση άμυνας-επίθεσης. Οι «πορτοκαλί» που είχαν και συμμετοχές στο Γιουρόπα από το 2010 έως το 2012, θέλουν να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία και τα ματς κόντρα σε ομάδες της Σάντνες, οφείλουν να τα κερδίζουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολοένα και ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα η Άαλεσουντ, που ψάχνει να επιστρέψει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας για να διεκδικήσει την άνοδο. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν πίεση οι γηπεδούχοι, πάμε στο διπλό του 2.18 από τον Stoiximan.

Οι νόμιμες στοιχηματικές και οι προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)