Έρχεται στην Πάτρα το μεγαλύτερο τεστ νεαρών παικτών για μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες

Ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά τεστ νεαρών ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να μπουν το στόχαστρο μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων θα διεξαχθεί στη Πάτρα στις αρχές του Νέου Έτους.

Η E.S.F.A. ( Euro Sports Football Activities)  που εξειδικεύεται στην ανεύρεση ταλέντων, έχοντας σαν ιδιοκτήτη τον κ. Αργύρη Κρεμίτσα και τους Γιόζεφ Βάντισκ, Κριστόφ Βαζέχα, Ιορδάνη Τσικρίνη, Σταύρο Αμανατίδη στο προπονητικό τιμ θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιστές  ηλικίας 8 έως 19 ετών να δείξουν τις ικανότητες τους σε Scout  ευρωπαϊκών ομάδων και γιατί όχι να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κάποιους από αυτούς.

Το δελτίο τύπου:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του μεγαλύτερο Ευρωπαϊκού δοκιμαστικού ποδοσφαιριστών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 03/1-08/1-2022.

Το Elite Soccer Tryout είναι το μεγαλύτερο Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Πάτρα και αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδωντου δικτύου της E.S.F.A.

Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το Elite Soccer TryOut θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Προπονητές – αξιολογητές μεγάλων Clubs της Ευρώπης θα δώσουν το παρών με την παρουσία τους στο Elite Soccer TryOut της E.S.F.A. 

Οι Scouts – προπονητές – αξιολογητές και Managers από το
εξωτερικό και την Ελλάδα που θα δώσουν το παρών με την παρουσία
προς στιγμήν στο European Scouting Try Out της E.S.F.A. είναι οι
παρακάτω:

 • Richard Grootscholten – Executive Technical director – Academia Legii Warszawa
 • Camiel Hoogstraton – Sparta Rotterdam – Chief scout
 • Sparta Rotterdam – Head coach (name to be confirm)
 • Sparta Rotterdam – GK Head coach (name to be confirm)
 • Villarreal CF – (to be confirm)
 • Carlos Lima – Vittoria Guiamraes
 • RB Leipzig – (to be confirm)
 • Robert Kilin – Academy director (German FA, Jahn Regensburg, OIympiacos Piräus, U21 Hungary)
 • Jozef Wandzik – GK Head Coach – Euro Sports Football Activities
 • Emin Birinci – TSG 1899 Hoffenheim e.V. Coordinator Scouting U14-U16
 • Dimitris Dais – Head Coach – ESFA
 • Stavros Amanatides – Head Coach – ESFA
 • Krzysztof Warzycha – Head Coach – ESFA
 • Iordanis Tsirkinis – Head Coach – ESFA
 • Stathis Chologkitas – Photographer
 • John Kotsis – Ergometrics
 • Yfantidis Achilleas – Psychologist of High Performance

Τουλάχιστον δύο η τρία ακόμη μεγάλα Clubs θα δώσουν το παρών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί & νεαρές ποδοσφαιριστές, από 8 έως 19 ετών κατόπιν απαίτησης πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σκοπός

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

Εφαρμογή

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 8 έως 18 χρονών & Special Group 19 έως 21 χρονών.

 • 2003          24 players + 4 Gk
 • 2004          24 players + 4 Gk
 • 2005           24 players + 4 Gk
 • 2006          24 players + 4 Gk
 • 2007          24 players + 4 Gk
 • 2008          24 players + 4 Gk
 • 2009          24 players + 4 Gk
 • 2010 – 2011 24 players + 4 Gk
 • 2012 – 2013 24 players + 4 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο European individual Scouting Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 230 € και περιλαμβάνει:

 1. Προπόνηση αξιολόγησης από Έλληνες & ξένους καταξιωμένους Προπονητές
 2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων του εξωτερικού που συνεργάζονται με την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).
 3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 6 ημέρες.
 4. Δύο training kit ESFA
 5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Ευρώπη
 6. Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή – Παρουσίαση
 7. Παρουσίαση από τον Αχιλλέα Υφαντίδη

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές

 • Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 295 €

(Για επτά ημέρες (6) με 5 διανυκτερεύσεις (2κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

 • Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 275 €

(Για επτα ημέρες (6) με 5 διανυκτερεύσεις (3κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

 • Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 250 €

(Για επτα ημέρες (6) με 5 διανυκτερεύσεις (4κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

 • Αθλητές – Συνοδοί – Γονείς που επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα,  για Πάτρα με επιστροφή θα μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορείο έναντι αντιτίμου που θα έχει κανονίσει η διοργανώτρια αρχή. Το κόστος είναι 50 ευρώ ανά άτομο!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ!!!

Οι στόχοι που έχει θέσει η Euro Sports Football είναι :

Επιλογή ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groupsπου θα  μεταβεί/ούν για 6 μέρες απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων (Premier League, Bundesliga, Eredivisie, Serie A, La Liga, Liga Portugal, Ekstraklasa, Super League (Cyprus), Super league (Greece), του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

 • Επιλογή ποδοσφαιριστών και σχηματισμός ομάδων (από όλα τα ηλικιακά Groupsπου θα να μεταβούν στο εξωτερικό και θα αγωνιστούν σε Scouting παιχνίδια ποδοσφαίρουμε μεγάλες ομάδες της Ευρωπαϊκής αγοράς. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια –  τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σκούτερ όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ