Έρχονται νέες ανακοινώσεις στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή έκανε σημαντικές μεταγραφές για τα δεδομένα της κατηγορίας και ετοιμάζεται να κάνει την τελική επίθεση στις μεταγραφές ολοκληρώνοντας το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι «κοκκινόμαυροι» ετοιμάζονται να ανακοινώσουν το Βαγγέλη Αλεξόπουλο. Ο 26χρονος πρώην επιθετικός της Καλαμάτας είναι μια κίνηση που δυναμώνει κατά πολύ την επιθετική της γραμμή.

Τις τελευταίες ώρες «παίζει» έντονα το όνομα του Σεληνιωτάκη, αλλά και του Κοντοχρήστου για το άκρο της άμυνας. Μεταγραφές που σε πρώτη ανάγνωση βάζουν ψηλά τον πήχη, δείχνουν ότι η Παναχαϊκή θέλει να κάνει τη νέα σεζόν πρωταθλητισμό και να επιστρέψει με πιο υγιείς βάσεις στη Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, με την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής και το Στάθη Τσαρτόλια, δείχνει το δρόμο που πρέπει και θέλει να ακολουθήσει. Η δημιουργία Κ-19 είναι ο προάγγελος της επόμενης περιόδου. Όλοι προσδοκούν την στήριξη των φιλάθλων, μετά το άνοιγμα και πάλι των γηπέδων. Παναχαϊκή, ομάδα και κόσμος είναι έννοιες και δυναμικές αλληλένδετες.

Eυχαρίστησε Φωστήρα για τη φιλοξενία

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το Φωστήρα για τη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Fostirasfc για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα στο πλαίσιο του μεταξύ μας αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα του Φωστήρα να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, υγεία και γενικότερα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».