Έσωσε την παρτίδα η “πιτσιρικαρία” του Απόλλωνα Εγλυκάδας

Τεράστια επιτυχία για τη νεανική ομάδα του Απόλλωνα Εγλυκάδας η απευθείας παραμονή της στη Β’ Κατηγορία παρά την ήττα με ένα εξαιρετικό γκολ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ανδρέου.

Η ομάδα της Εγλυκάδας, έχασε ευκαιρίες αλλά λίγο η απειρία, λίγο η αστοχία δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει μια νέα μεγάλη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στους νεαρούς που πρώτη φορά τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο και στο προπονητικό team.

Ξεχώρισε με την παρουσία του ο Χρήστος Καρναβάς γεννηθείς το 2007. Εξαιρετικός σαν παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Επίσης πολύ καλό πρωτάθλημα πραγματοποιήσαν οι Νίκος Μπαλάσκας 2009, Γιώργος Μπαλάσκας 2008, Γιώργος Κώτσης 2005, Κλέο Ορούτσι 2006, Ράμα Γκεριάν 2006, Αιμίλιο Λιμάτσι 2005, Γιώργος Χιώτης 2005, όπως και οι Μπάλας Δημήτρης 2008, Βανταράκης Παναγιώτης 2005 και Γουρδούπης Άγγελος 2006.

Σημαντική η συμβολή παικτών όπως οι Γιώργος Καγκελάρης 2001, Κώστας Δικαίος 2001, Σωτήρης Κοτσίνης 1997 και Βαγγέλης Κώστας 1996 που με την εμπειρία τους βοήθησαν τους νεότερους ποδοσφαιριστές, ενώ τα εύσημα παίρνει ο προπονητής Θόδωρος Τσιάμης μαζί με τον Κώστα Κυριτόπουλο που ήταν δίπλα στο σύλλογο.

Ενδεικτική και η δήλωση του Βαγγέλη Κώστα ο οποίος έχει παραστάσεις και από ανώτερες κατηγορίες:

“Καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Αστέρα Λεοντίου για το πρωτάθλημα. Έπειτα θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν έτσι ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία, αν και δεν είχαμε την εμπειρία που είχαν άλλες ομάδες, καθώς είχαμε αρκετά παιδιά που ήταν μικρά σε ηλικία και δεν είχαν τις απαραίτητες εμπειρίες από την κατηγορία. Να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα επίσης που δούλεψαν για να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος, και που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλη την χρονιά. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ με την σειρά μου καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία πάνω από όλα, και φυσικά περιμένω την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ίδια λαχτάρα όπως κάθε χρόνο”.