Έτοιμη για νέες προκλήσεις η Νάπολη Πατρών

Στην βάση της έχει στρέψει η ομάδα beach soccer της Νάπολη Πατρών η οποία συμμετέχει στο Eurowinners cup 2023 που έγινε στην Πορτογαλία στο οποίο έφτασε μέχρι την φάση των «28», καθώς η δύσκολη κλήρωση δεν την άφησε να προχωρήσει παρακάτω.

Η διοίκηση με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στη συνολική της παρουσία και τα κέρδη που είχε από τις μάχες που έδωσε στην Πορτογαλία ενώ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να φέρει νέες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση: «Η Ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Eurowinners cup 2023 παίρνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά (2020-2023) πρόκριση απο την φάση των ομίλων στην νοκ αουτ φάση! Ως σύλλογος δουλεύοντας σκληρά όλο τον χρόνο και γνωρίζοντας τον τρόπο να αναπτύξεις ένα άθλημα όπως το beach soccer με ελάχιστο budget είναι η στήριξη των νέων ανερχόμενων παιχτών και η σκληρή προπόνηση του υπάρχοντος ρόστερ!

Ανταγωνιστήκαμε ομάδες με υπερπολλαπλάσιο προϋπολογισμό και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατή η μετέπειτα πρόκριση μας στους 16 καλύτερους. Πρωταρχικός στόχος του σωματείου ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση από τον όμιλο όπου με 2 νίκες επετεύχθη, όμως για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο άθλημα και τις οικονομικές διάφορες δεν είναι εφικτό κάθε χρονιά να γίνονται πορείες σαν την ονειρεμένη περσινή χρονιά. Υποσχόμαστε μέσα από την σκληρή δουλειά και τον δρόμο της επιμονής να φέρουμε ξανά μεγάλες επιτυχίες χωρίς μεγάλα budjet, θελουμε να συγχαρούμε την αντιπαλο μας στον όμιλο Falfala Kfar Qassem BS Club για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023. Η νέα εποχή ξεκινά και είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

ΥΓ. : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας τους οποίους θα μνημονεύσουμε ξεχωριστά σε νέα τοποθέτηση μας σύντομα