Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Άτλας Πατρών

Ικανός για την μεγάλη άνοδο στην Α’ Κατηγορία δείχνει την φετινή χρονιά ο Άτλας Πατρών, αφού η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή μετά από 11 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή του α’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η νεανική ομάδα προπορεύεται με 28 βαθμούς, συγκατοικόντας με την Δάφνη Πατρών, η οποία είναι με την σειρά της η μεγάλη αντίπαλος στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έχει συνολικά 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ διαθέτει και πάλι μαζί με την Δάφνη την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 28 τέρματα και την 3η καλύτερη άμυνα με 8 τέρματα παθητικό.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Δήμας με 6 τέρματα, ενώ ακολουθούν οι Κυρσανίδης με 5 τέρματα, Τριαντόπουλος με 4 τέρματα, Βίτσος, Μπαλάσης και Ρούντος από 3 τέρματα, ενώ από 1 τέρμα έχουν οι Κοπζάρου, Μπαλατής και Τσερικλός.

Ο Άτλας παρουσιάζει αξιοζήλευτη σταθερότητα στο πρωτάθλημα, ήδη τρέχει ένα σερί 10 αήττητων αγώνων (ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Μιντιλογλίου), ενώ αυτή την περίοδο τρέχει ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών.

Στον αγώνα που έκλεισε την χρονιά για την ομάδα του Βασίλη Μπαλατή, ο Άτλας κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Δία Σαραβαλίου, ενώ με την έναρξη της νέας χρονιάς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στο Σταροχώρι.