Έτσι πέρασε νικηφόρα από το Ριόλο ο Ατρόμητος Πατρών (vid)

Ένας τρομερός Ατρόμητος Πατρών άλωσε την έδρα του Πανμοβριακού, αύξησε τη διαφορά στο +4 και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά του Α’ Ομίλου.

Η ομάδα του Σάκη Πεφάνη βρέθηκε να χάνει από το 2′, όμως έκανε την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο. Το ματς είχε ένταση, ολιγόλεπτη διακοπή προς το τέλος, όμως έληξε ομαλά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και μόλις στο 2′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Σκούρτα μετά το κόρνερ του Κυριακοπούλου.

Από στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση στο 40′ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Γκάτση ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς.

Η ολική ανατροπή ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ και ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος με μια άπιαστη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στο Κοκκίνη.

Συνθέσεις:

Πανμοβριακός Ριόλου (Θ. Παπουτσής): Δημόπουλος, Βλάχος (85′ Παναγόπουλος), Κυριακόπουλος, Πυρρής, Κοκκίνης, Καρακάσης, Φραγκούλιας, Ρουμπάτος, Κουλούρης, Σκούτας (60 Λιάκος), Τσιρίκος.

Ατρόμητος Πατρών (Σ. Πεφάνης): Τρίγκας, Μακρής, Χριστόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος (89′ Παπασπυρόπουλος), Μαστραντωνάκης (79′ Λαζανάς), Γκάτσης, Αγγελόπουλος (67′ Κωστής).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση σε περιγραφή Παναγιώτη Μάλλιου: