Ήγγικεν η ώρα…

Σε λίγες ώρες κρίνεται το μέλλον της Παναχαϊκής, αφού θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση του Σάκη Καλογερόπουλου με τον Γιώργο Μπάρλο, παρουσία των νομικών τους συμβούλων, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Μετά την οικονομική αδυναμία που έχει δηλώσει ο Σάκης Καλογερόπουλος, ο Γιώργος Μπάρλος είναι έτοιμος με τον επιχειρηματία Σπύρο Δήμου να αναλάβουν την ομάδα καθώς έχουν έτοιμο πλάνο 400.000 ευρώ για να πληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Στο νομικό κομμάτι έχει επέλθει συμφωνία από την περασμένη Παρασκευή και απομένει απόψε να οριστικοποιηθεί.

O Γιώργος Μπάρλος μιλώντας στην εφημερίδα «Πολιτεία» δεν θέλησε να γίνει πιο αναλυτικός, ξέροντας κι αυτός ότι εδώ που έχουμε φτάσει, τα «πολλά λόγια είναι φτώχεια», τονίζοντας:

«Ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι, θα τα πούμε την Παρασκευή στην Πάτρα (σ.σ. σήμερα)  για να ολοκληρωθεί και τυπικά η προφορική μας συμφωνία. Το ραντεβού είναι για τις 8 το απόγευμα και θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσουμε θετικά γιατί η Παναχαϊκή δεν μπορεί να περιμένει άλλο».

Συμπληρώνοντας: «Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν θέλω να πω το παραμικρό. Να τελειώσουμε με το καλό την Παρασκευή και από κει και πέρα θα έχουμε το χρόνο για να μιλήσουμε σχετικά με το πως έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη ημέρα στην Παναχαϊκή».

ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΙΚΑ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ήδη δημιουργήσει χρέος, που ξεκίνησε από την περσινή περίοδο, σε Εφορία και ΙΚΑ που ανέρχεται έως τις 31 Ιανουαρίου στα 200.000 ευρώ.

Πρόθεση του Γιώργου Μπάρλου, αλλά και του Σάκη Καλογερόπουλου αν παραμείνει, είναι να μην πληρωθεί η δόση ούτε και στο τέλος Φεβρουαρίου, αλλά να γίνει νέα ρύθμιση τόσο στην Εφορία όσο και στο ΙΚΑ στις 15 Μαρτίου και να πληρώνεται κανονικά κάθε μήνα, ώστε η ΠΑΕ να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που πρέπει να κατατεθούν στον φάκελο αδειοδότησης.