Ήρθαν τα πάνω-κάτω στα Play Off της Γ’ Κατηγορίας

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Κατηγορίας, αφού Ρομαϊκός και Ζαβλάνι ξεκίνησαν με δύο διαδοχικές ήττες και κινδυνεύουν να πετάξουν στα “σκουπίδια” μια ολόκληρη χρονιά, στην οποία αμφότεροι τερμάτισαν στην 1η θέση και με διαφορά δύο βαθμών από την 2η θέση.

Ο Ρομαϊκός έχασε από Πείρο και Ίκαρο Πετρωτού με “κατεβασμένα” χέρια και μετά από δύο αγωνιστικές βρέθηκε στην 4η θέση των μπαράζ και μάλιστα 6 ολόκληρους βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους.

Το Ζαβλάνι ξεκίνησε με δύο διαδοχικές ήττες από τις δύο “Φλόγες” του ομίλου και έχει βάλει τον εαυτό του σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, έχοντας βρεθεί και αυτό στην 4η θέση, σε έναν όμιλο όμως που οι αποστάσεις είναι πιο κοντά και όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι το τέλος.

Αρκετοί θα μιλήσουν για αδικία του συστήματος, αφού ο πρώτος πρέπει να είναι πρώτος και να ανεβαίνει απευθείας. Άλλοι θα πούν ότι η διαδικασία ήταν από το καλοκαίρι γνωστή, άρα και οι ομάδες δεν μπορούν τώρα να το επικαλεστούν ως δικαιολογία. Και τα δύο είναι απολύτως σωστές απόψεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν μπορεί ξαφνικά να διαγράφονται 8 ολόκληροι μήνες αγώνων, σαν να μην έγιναν ποτέ και θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος, πιο αντικειμενικός προς όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και προς όλες τις ομάδες. Για να μην ξεχνάμε ότι 7 ομάδες της Γ’ Κατηγορίας κάνουν από τον Μάρτιο διακοπές……