Ήρθε ως ταλέντο στην Παναχαϊκή και παρέμεινε … ταλέντο!

Οι Διονύσης Κατσιάκης και ο “πρώην” παίκτης της Παναχαϊκής, Ανδρέας Αντωνακόπουλος αποτελούν τις νέες προσθήκες του Σβορώνου που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Κατσιάκη.

Ο Διονύσης είναι γεννημένος στις 26/6/2001 αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ως εξτρέμ και αποτελεί έναν από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν στη Γ’ Εθνική, έχοντας «λάμψει» με τη φανέλα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ακολούθησαν ο Κεραυνός Κολχικού, ο Μακεδονικός, ο Αγροτικός Αστέρας, ενώ την περασμένη χρονιά αναδείχθηκε ο “Mr assist” στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με τον οποίο κατέγραψε 14 τελικές πάσες και 4 γκολ σε 22 αγώνες!

Όπως γίνεται αντιληπτό, με τη μεταγραφή του Διονύση ο ΓΑΣ ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον δημιουργικό και επιθετικό τομέα του παιχνιδιού του.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Διονύση καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!»

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Αντωνακόπουλο.

Ο Ανδρέας είναι γεννημένος στις 15/3/1997, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αποτελεί έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από την Γ’ Εθνική κατηγορία και που προέρχεται από μία γεμάτη και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.

Ο Ανδρέας διαθέτει ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ακολούθως αγωνίστηκε σε Παναχαϊκή, ΑΕ Ερμιονίδας και Πανελευσινιακό, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης όπου σημείωσε 11 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!

Με την απόκτηση του Ανδρέα η ομάδα μας ενισχύεται εξαιρετικά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και ο Νίκος Θεοδοσιάδης βλέπει τις επιλογές του αναφορικά με τη μπροστινή γραμμή να πληθαίνουν ποσοτικά και ποιοτικά.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον Ανδρέα καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!»