Ήττα για τους Νέους της Παναχαϊκής από το Αιγάλεω

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χαράλαμπος Πετρόπουλος (Μπαλαρούτσος Παύλος – Αβραμοπούλου Ελένη)

Σκόρερ: 63′ Παπαηλίου – 6′ Ραυτόπουλος, 12′ Κουκάς, 26′ Σαραντόπουλος.

Την ήττα με 1-3 γνώρισε η Κ19 της Παναχαϊκής από την αντίστοιχη του Αιγάλεω, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Προσφυγικών.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6′ Γκολ για το Αιγάλεω, όταν ο Κόκκας έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Γεωργόπουλος έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Ραυτόπουλος έξω από την περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

12′ Δεύτερο γκολ για το Αιγάλεω, έπειτα από την σέντρα του Σαραντόπουλου προς στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουκάς έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

26′ Γκολ για το Αιγάλεω, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

34′ Καλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή να μειώσει στο σκορ, όταν εκτέλεσε το φάουλ με πάσα ο Τασσόπουλος για τον Κουραχάνη, έκανε το σουτ αλλά ο Χριστοδουλίδης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω, όταν ο Τσέλος έκανε το σουτ από δεξιά και μέσα στην περιοχή, ο Γεωργόπουλος έκανε την επέμβαση και στη συνέχεια η κεφαλιά του Σαραντόπουλου ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο γκολκίπερ των κοκκινόμαυρων.

44′ Ευκαιρία και για τέταρτο γκολ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Βέση έκανε το γύρισμα με κεφαλιά, ο Σταυρόπουλος έδιωξε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και στη συνέχεια πάλι ο Βέση με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Γεωργόπουλου.

63′ Απίθανο γκολ για την Παναχαϊκή, Έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαηλίου από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή να μειώσει κι’αλλο στο σκορ, όταν ο Κουραχανης υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κοντραρε και την μπλόκαρε δύσκολα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

78′ Εντυπωσιακή φάση για το Αιγάλεω, όταν ο Σαραντόπουλος έφερε την μπάλα στο δεξί από τα αριστερά, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

85′ Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή, έπειτα από τις κόντρες, ο Γερολυμάτος από τα αριστερά και στη μικρή περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Χριστοδουλίδης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια ο Αθανασόπουλος δεν έκανε καλά το σουτ και την μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Παναχαϊκή Κ20 (Χάρης Ράντος) : Γεωργόπουλος, Ανδρικόπουλος, Γερολυμάτος, Σταθόπουλος (30′ Ξένος), Σταυρόπουλος, Βατής (30′ Κουραχάνης), Τασσόπουλος, Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος, Ντούνης (58′ Νικολόπουλος), Παπαηλίου (76′ Παπαδόπουλος)

Αιγάλεω Κ20 (Μπαϊράμης Σταύρος) : Χριστοδουλίδης, Ραυτόπουλος (52′ Χατζηκωνσταντίνου), Κουρακλής, Ευθυμιάτος, Βέση, Καραγεώργος, Σαραντόπουλος, Τσέλος (68′ Μπαγιάτης), Λευθεριάτος (83′ Γιαλενίδης), Κουκάς (68′ Τσώνος), Κόκκας