Ήττα στο 93΄για τους Νέους, “ζεστό ” χρήμα στα ταμεία της ομάδας!

Η Κ-19 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε χθες Παρασκευή την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η Κ19 της Παναχαϊκής ηττήθηκε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-2. Ο σκόρερ της ομάδας της Πάτρας ήταν ο Λιοφάγος (15′) ο οποίος μαζί με το Στασινόπουλο από την ανδρική ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής.

Παναχαϊκή Κ-19 (Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Στασινόπουλος (60′ Βατής), Σταυρόπουλος(85´ Κουραχάνης), Τασσόπουλος (60′ Σταθόπουλος), Γερολυμάτος (75′ Μουρτζόπουλος), Λιοφάγος, Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος, Παπαηλιού, Ντούνης (75′ Διαμαντόπουλος).

“DINOS STAIKOS ETEKA” δίπλα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το πρατήριο υγρών καυσίμων «DINOS STAIKOS ETEKA», το λογότυπο του οποίου κοσμεί το σορτς της εμφάνιση της ομάδας. “Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων «DINOS STAIKOS ETEKA», θα παρέχει την στήριξή του στην ομάδα μας“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αφού μπήκε “ζεστό” χρήμα στα ταμεία της ομάδας.