Αγγελική Κωστοπούλου : “Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε τα αφεντικά της Πάτρας”

Στην γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού θα συνεχίσει να αγωνίζεται η “αρχηγός” Αγγελική Κωστοπούλου, η οποία απέδειξε έμπρακτα την αγάπη της για την ομάδα και ήταν η πρώτη παίκτρια που ανανέωσε την συνεργασία της.

Σε ερωτήσεις που τις έγιναν από στην σελίδα Greek Women’s Soccer News ανέφερε τα εξής :

“Παρέμεινα στην ομάδα, γιατί τις ομάδες δεν τις φτιάχνουν ούτε τα σήματα, ούτε και τα χρήματα. Τις φτιάχνουν η αγάπη των αθλητών προς τα σωματεία που τους ανέδειξαν και δεν τους θεωρούν κτήμα τους ή περιουσία τους αλλά σαν οικογένειά τους.

Ο στόχος εκφέροντας πάντα την προσωπική μου άποψη είναι η δημουργία μιας καινούργιας ομάδας με στόχο πάντα την κορυφή. Γι’ αυτό ο Ίκαρος κοιτάζει πάντα την κορυφή. Ο προσωπικός μου στόχος όπως κάθε χρόνο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ.

Για το γεγονός ότι πολλές πρώην συμπαίκτριές μου μετακινήθηκαν στην Παναχαϊκή κατά την άποψή μου αυτό έγινε για τους εξής πέντε λόγους:

α. Υπήρξε κορεσμός, β. Οι φιλοδοξίες που έχει κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, γ. οι καλές σχέσεις με το υπάρχων προπονητικό τιμ της Παναχαικής, δ. Το δέλεαρ των χρημάτων που ίσως πάρουν εφόσον πρόκειται για ΠΑΕ, ε. Τέλος, κάποιες παίκτριες προτίμησαν χαμηλότερη κατηγορία.

Αναφερόμενη στο γιατί η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το… άλμα κατακτώντας το Πρωτάθλημα υποστήριξε:

Ο Ίκαρος ήταν ένα σύνολο ομοιογενές για πολλά χρόνια, απλώς τις τελευταίες δύο σεζόν δεν στελεχώθηκε με επάξιο τεχνικό τιμ ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω. Γι’ αυτό είναι προφανές η απάντηση που έδωσε η διοίκηση του Ίκαρου με την αλλαγή του προπονητή.

Κλείνοντας, θέλω να πω σε όλους ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε τα αφεντικά της Πάτρας.