«Αγγλικό σκορ» στο Κάνιστρας με νικητή τον Πήγασο Μπεγουλακίου

Σκόρερ: (8’, 54 Αποσκίτης, 66’ Παπαδημητρακόπουλος, 94’ Δημητρόπουλος, 87’ Αναγνώστου / 18’ Γερογιάννης, 40’ Ούτσικας, 81’ π. Σουγλέρης).

Γήπεδο “Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Παπαναγιώτου

Διαιτητές: Πράνταλος (Μπαλαρούτσος – Τραγουλιάς)

Σε ένα απολαυστικό ματς με αρκετές εναλλαγές στο σκορ και πολλά γκολ, ο σκληροτράχηλος Πήγασος καταφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας (5-3) απέναντι στην ποιοτική ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο ματς ο Νίκος Aποσκίτης στο 8’, με την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή να απαντάει δέκα λεπτά αργότερα με τον Σπύρο Γερογιάννη σε 1-1 και ο ίδιος παίκτης με ασίστ αυτή τη φορά στον Ούτσικα στο 40’ να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ στο 1-2.

Ένα λάθος του νεαρού πορτιέρο Καρβέλη στο 54’ που είχε περάσει αλλαγή από το 15’ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Νίκος Αποσκίτης που ισοφάρισε σε 2-2, τη σκυτάλη των τερμάτων πήρε ο Παπαδημητρακόπουλος δίνοντας πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του 3-2, με το Σουγλέρη να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 3-3.

Στο τέλος μίλησε ο αρχηγός του Πήγασου Μπεγουλακίου Νάσος Αναγνώστου που με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 4-3 στο 87’, το τελικό 5-3 έγραψε ο Δημητρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 94’.

Φιλμ Αγώνα:

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον Πήγασο με τον τερματοφύλακα Κατσαΐτη να νιώθει ενοχλήσεις και να δίνει τη θέση του στον 18 χρόνο Παγανιά.

8’ Γκολ για τον Πήγασο. Εκτέλεση κόρνερ από τον Αναγνώστου αμαρκάριστος ο Αποσκίτης στην καρδιά της άμυνας παίρνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ 1-0.

15’ Αναγκαστική αλλαγή για τον τερματοφύλακα του Πατραι Νίκο Φωτόπουλο την θέση του παίρνει ο νεαρός Χρήστος Καρβέλης.

18’ Γκολ για το Πατραι. Ο Γερογιάννης με μια ωραία κούρσα περνάει σχεδόν όλη την άμυνα του Πήγασου και ισοφαρίζει σε 1-1.

19’ Γυριστό σουτ του Κακαβούλα τελευταία στιγμή ο Καρβέλης θα διώξει σε κορνερ.

40’ Ανατροπή σκορ. Πολύ καλή πάσα στην μικρή περιοχή από το Γερογιάννη με αποδεκτή τον Ούτσικα ο οποίος δεν αστοχεί από κοντά και κάνει το 1-2.

54’ Γκολ για τον Πήγασο 2-2. Ο Αποσκίτης εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα του κλέβει τη μπάλα και ευστοχεί σε κενή εστια.

66’ Γκολ για τον Πήγασο 3-2. Ο νεοεισελθέντας Παπαδημητρακόπουλος κάνει ωραία κίνηση από αριστερά πατάει περιοχή κάνει το σουτ και στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καρβέλη δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

76’ Σε θέση τετ α τετ ο Κριμπάς ο Καρβέλης του λέει όχι.

81’ Πέναλτι για το Πάτραι. Την εκτέλεση θα καταλάβει ο Σουγλέρης και θα ισοφαρίσει σε 3-3.

85’ Καλό σουτ του Ούτσικα που ψάχνει να κάνει την ανατροπή η μπάλα ελάχιστα αουτ.

87’ Γκολ για τον Πήγασο 4-3. Ο Αναγνώστου θα πιάσει ένα τρομερό σουτ έξω από τη περιοχή και θα στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι βάζοντας το γκολ του αγώνα.

94’ Γκολ για το 5-3. Ο Δημητρόπουλος πατάει περιοχή και με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρβέλη.

Συνθέσεις:

Πήγασος Μπεγουλακίου: (Θ. Λαμπρόπουλος – Κ. Νιοτόπουλος): Παγανιάς, Κάνιστρας (54’ Κριμπάς), Μπονόβας, Μανούσος, Ρομποτής, Αλποχωρίτης, Κακαβούλας (45’ Παπαδημητρακόπουλος), Μπουρλάκης (62’ Δημητρόπουλος), Προσκεφαλάς (91’ Κοκοβίκας), Αναγνώστου, Αποσκίτης (91’ Λάιος).

ΑΠΣ Πάτραι: (Σ. Σαρρής): Φωτόπουλος (15’ Καρβέλης), Παπαγεωργίου (64’ Γαβριήλ), Δημόπουλος, Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Λεγάτος, Μπακάλης, Τσίμπιτσης, Σουγλέρης, Ούτσικας, Γερογιάννης (71’ Ζέλος).