Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα η Δάφνη Πατρών

Η νίκη στα Προσφυγικά στην έδρα του Άτλαντα έφερε τη Δάφνη Πατρών στο +4.

Η ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα του Άτλαντα καταφέρνοντας να πάρει μια μεγάλη νίκη (0-1) που του δίνει την ευκαιρία να… ονειρεύεται πλέον για τα καλά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ιστορική ομάδα πλέον φαίνεται ότι έχει αγκαλιάσει τον τίτλο και την μεγάλη επιστροφή στην Α΄Κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Το γκολ του Ραφαήλ Χότζα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό, για να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στους φιλόδοξους πρωταθλητές που είχαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες πριν το νικητήριο γκολ.

Αυτό που κάνει πιο σημαντική τη νίκη για τη Δάφνη Πατρών ήταν ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντώνη Παναγόπουλου (ο οποίος τραυματίστηκε), ενώ έχασε και τον Σταύρο Τσάτο που χτύπησε σοβαρά στο γόνατο και θα εκτιμηθεί με μαγνητική το μέγεθος της ζημιάς του.

Έχοντας μείνει 6 αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν στη Δάφνη γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να δείξει σοβαρότητα και στα επόμενα παιχνίδια που είναι ντέρμπι, ώστε να καταφέρουν να κλειδώσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και άπαντες πλέον ανυπομονούν για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναχαϊκό (εντός), Κρίνο (εκτός), Ολυμπιακό Φίλων (τρίποντο άνευ αγώνος), Ίκαρο Λακκόπετρας (εκτός), Λιμνοχώρι (εκτός), Τριταιϊκό (εντός).