Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα για τον Πυρσό

Σε μια αναμέτρηση όπου εξελίχθηκε σε δραματική,στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Πυρσός επικράτησε του Ίκαρου Λακκόπετρας με 3-2 και ξεκίνησε με το δεξί τον φετινό μαραθώνιο για το πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ίκαρου Λακκόπετρας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες με αποτέλεσμα να έχει μόνο 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές,οι οποίοι παλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του κ.Ζήκου για το θετικό αποτέλεσμα.

Για την ομάδα του Πυρσού η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ο Δεπούντης με πλασέ στο 4′ από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ίκαρος Λακκόπετρας ισοφάρισε στο 16′ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σαν Φίλιππο καθώς η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Πυρσού και αναπαύθηκε στα δίχτυα του.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου βαθιά μπαλιά του Κ.Μαχμούντ στην πλάτη της άμυνας γύρισμα του Θεωδρακόπουλου στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ ο Δεπούντης θα γράψει το 2-1.

Στο 55′ ωραία κάθετη πάσα του Διαμαντόπουλου και με ψύχραιμο πλασέ ο Δεπούντης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 και για το 3ο προσωπικό του τέρμα (χατ τρικ).

Η ομάδα του κ.Στρατίκη μείωσε στο 85′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμίκου για το 3-2.

Τελος στο 94′ και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Ίκαρος Λακκόπετρας “φωνάζει” για χέρι εντός περιοχής του Τσάμη με τον Διαιτητή να μην συγκρίνεται και να μην καταλογίζει το σημείο του πέναλτι διευκρινίζοντας στους ανθρώπους του Ίκαρου πως ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού είχε κολλημένα τα χέρια του στο στήθος και δεν υπάρχει παράβαση.

Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 11/10 ο Πυρσός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δάφνη Πατρών.

Ενώ στις 18/10 ο Ίκαρος Λακκόπετρας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τον Δία Σαραβαλίου.

Συνθέσεις :

Πυρσός (Νίκος Αθανασακόπουλος) : Παντζόγλου, Κυριακόπουλος, Π.Μαχμούντ (81′ Μαντζαβίνος), Τσάμης, Μέρελης, Φράγκος, Διαμαντόπουλος (70′ Χρυσικός), Θεοδωρακόπουλος, Δεπούντης (70′ Μπασιλάρης), Σκούτας (30′ λ.τ. Γιαννακόπουλος), Κ.Μαχμούντ (81′ Ανδρικόπουλος).

Ίκαρος Λακκόπετρας (Λάκης Στρατίκης) : Τακόπουλος, Αναστασόπουλος, Φραγκούλιας, Νικολόπουλος, Δ.Αγγελόπουλος, Σαμίκος, Ζυγουράκης, Μ.Τσώκος, Δ.Τσώκος, Χ.Αγγελόπουλος, Σαν Φιλίππο.

Λίρα εκατό με χατ τρικ ο Δεπούντης

Χωρίς καμία αμφιβολία μπορούμε να πούμε ότι ο Σπύρος Δεπούντης είναι η καλύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Πυρσού την φετινή σεζόν, καθώς ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής μας και έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις τους, καθώς στη χθεσινή αναμέτρηση ο Δεπούντης αγωνίστηκε βασικός ως ενιάρι για 70′ λεπτά και κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ και να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα η ποιότητα του Δεπούντη είναι μεγάλη και θεωρείται πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς