Αγωνιστική απραξία ενός μήνα για δύο ομάδες

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, αυτό το Σαββατοκύριακο για την 2η αγωνιστική των Play Out θα διεξαχθούν οι αγώνες που αναβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της έξαρδης των ιώσεων.

Από την μία ήταν εν μέρει μια σωστή απόφαση από την ΕΠΣ Αχαϊας για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, από την άλλη την “πλήρωσαν” με απραξία ομάδες που ουσιαστικά δεν έφταιγαν πουθενά. 

Οι τέσσερις ομάδες που αγωνίσθηκαν (Άνω Καστρίτσι-Αναγέννηση Πατρών-Δόξα Νιφορείκων και ΑΠΟ Αρόης) μένουν ουσιαστικά σε απραξία για 15 ημέρες, κάτι που μόνο καλό δεν κάνει σε μια ομάδα, ενώ υπάρχουν και χειρότερα για άλλες δύο.

Καλάβρυτα και Αετός Ρίου που είχαν τα άκοπα τρίποντα και περίμεναν να αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα, μένουν πλέον σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα, αφού υπήρξε και το τριήμερο του καρναβαλιού.

Και σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι ομάδες αποδιοργανώνονται και δεν μπορούν να βρούν αγωνιστική ροή. Για αυτό την επόμενη φορά κάποιες αποφάσεις από την Ένωση θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικές και πιο μελετημένες.