Αετός Πατρών: Τα φιλικά προετοιμασίας, επαφές με Σχοινά

Η διοίκηση της Αγίας Σοφίας εδώ και αρκετές ημέρες είχε έρθει σε επαφή με τον Τάκη Σχοινά που έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου και στο παρελθόν και εφόσον τα βρει θα αποτελέσει ένα πολύτιμο «όπλο» στα χέρια του Χάρη Ράντου.

Θυμίζουμε μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Στάμος (από Δαβουρλή Κ΄92), Κώστας Στάμος (από Δαβουρλή Κ΄92) και Στάθης Τσαρτόλιας (από Άρη Πατρών).

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι φιλικές αναμετρήσεις του συλλόγου. Η ομάδα του Χάρη Ράντου ρίχνεται στα «βάσανα» της προετοιμασίας στις 3 Αυγούστου στο γήπεδο του Αχιλλέα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Αετός το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα το δώσει στις 22/8 με την Δόξα Νιφορεϊκων (εκτός). Στις 26/8 με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου (εκτός), στις 29/8 με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων (εντός), στις 5/9 και πάλι με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων (εκτός), στις 9/9 με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα (εκτός), στις 12/9 με τον Πανμοβριακό (εντός) και τέλος στις 19/9 με το Άνω Καστρίτσι (εντός).