Αετός Ρίου: Εκλογές στις 8/7, το “ευχαριστώ” στο Β. Βάλαρη

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας του Ρίου θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 8.07.24 από τις 19:30 έως 21:00 στο γήπεδο του Αετού Ρίου καλούνται όλα τα μέλη της ομάδας να συμμετέχουν.

Ανακοίνωση Θύρας 6.5:

“Ένα κεφάλαιο κλείνει, όχι όμως το βιβλίο που λέγεται ‘Αετός Ρίου’. Ο πρόεδρος, μα πάνω απ’ όλα φίλος της ομάδας και της Θύρας 6.5, Βασίλης Βαλαρής, μένει πλέον στην ιστορία της ομάδας μας. Η συνεισφορά του στον ‘Αετό Ρίου’ δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί σπουδαία, αξιοσημείωτη και ανιδιοτελής.

Ο κ. Βαλαρής είναι για όλους τους φίλους του Αετού Ρίου ένας πραγματικός φίλαθλος της ομάδας. Όλος ο χρόνος και η ενέργεια που δαπάνησε γι’ αυτή σε πολύ κρίσιμα και ιστορικά χρόνια δεν θα λησμονηθούν ποτέ. Έπραξε σωστά, έκανε λάθη, συμφώνησε και διαφώνησε με τους γύρω του οπαδούς, παίκτες, διοικήσεις, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Αποχωρώντας κλείνει ένα κεφάλαιο συνεργασίας, αλλά εμείς σαν Θύρα 6.5 και φίλαθλοι της ομάδας ξέρουμε ότι θα είναι πιστός στρατιώτης δίπλα της στα επόμενα βήματα.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες. Το μότο-σύνθημα που μας έμαθες – ενωμένοι πάντα θα προοδεύουμε. ‘Ρίο είναι μόνο το Ρίο!’ Τα λέμε και από κοντά στο γνωστό σημείο. Στην 6.5.

ΥΓ: Χρωστάς μια τούρτα γενεθλίων 8.5 χρόνια Θύρα 6.5. Χεχεχεχεχε”.