Αισιοδοξία Λεουτσάκου για το “ΟΚ” από τους λοιμωξιολόγους

Θεωρητικά η Τετάρτη (2/12) είναι μία κρίσιμη μέρα για το αν θα ξεκινήσει ή όχι η Σούπερ Λιγκ 2. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί έως σήμερα, η επιτροπή λοιμωξιολόγων αναμένεται εντός της ημέρας να συνεδριάσει και να δώσει το “ΟΚ” αρχικά για την έναρξη των προπονήσεων και μετέπειτα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας στο Metropolis 95,5 εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το τελικό “ΟΚ” θα δοθεί και η Σούπερ Λιγκ 2 θα ξεκινήσει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Έχουμε κάνει μια επιστολή υπό τη σκέπη της ΕΠΟ και της Super League 1 ώστε στη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων να μας δώσουν το ΟΚ για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Από τις ενδείξεις, πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετική εισήγηση για τις ομάδες τις Super League 2 ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μη ξεχνάμε ότι η Super League 2 είναι αλληλένδετη με τη Super League 1. Θα προσπαθήσουμε και για τη Football League. Ελπίζουμε να μειωθούν τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε σε 15 μέρες γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα με τις ημερομηνίες”.

Εμείς να ευχηθούμε η αισιοδοξία του προέδρου της Λίγκας να βασίζεται σε κάτι καλό έτσι ώστε να μην έρθει νέο στραπάτσο για τις ομάδες.