Ακάθεκτη προς την κορυφή η Α.Ε. Καλαβρύτων

Αγωνιστική δράση είχαμε την περασμένη Τετάρτη με την εμβόλιμη 9η αγωνιστική και η Α. Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων τον Φοίνικα Ζήριας, επικρατώντας με 3-0 συνεχίζοντας το σερί νικών (8η συνεχόμενη νίκη).

Η ομάδα των Καλαβρύτων χωρίς να… φορτσάρει, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως ο Φοίνικας. Τα Καλάβρυτα έχασαν πολλές ευκαιρίες να “καθαρίσουν” νωρίς το παιχνίδι αλλά το ισχνό 1-0 που κράτησε μέχρι το ’80 άφηνε δικαιώματα στους αντιπάλους να ελπίζουν.

Τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν στο 15′ με τον Μάριο Μητρόπουλο, είχαν την κατοχή, έλεγχαν το παιχνίδι, αλλά δεν μετουσίωναν τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο 80′ ο Παναγιώτης Βλάχος σημείωσε ένα όμορφο τέρμα και εκεί τελείωσαν όλα. Το “κερασάκι” μπήκε από τον Σταύρο Τσαβαλά με ένα φοβερό γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Σήμερα, Σάββατο στις 4 μ.μ. η Α.Ε. Καλαβρύτων υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων την Α.Ε. Αρόης στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αχαΐας στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βαβαρούτας με βοηθούς τους κ. Γαλάνη και Ωρολογά.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι (87΄ Ντάτσι), Βλάχος (87΄ Θεοδοσίου), Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος (46΄ Καλαμαράς), Καυγάς (67΄ Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος (81΄ Κέφα), Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος.

Φοίνικας / Ζήριας: Κωνσταντινόπουλος, Τσάκουλης, Έργκι, Ραυτόπουλος, Γλωσσίδης, Λούλια, Αναστόπουλος (66΄ Κορδοτός), Ψυχογιάννης, Καρέλης (80΄ Τζελάι), Τέρπος (80΄ Παρίσης), Παπακωνσταντίνου.