Ακαδημία των Σπορ: Στη Σαλαμίνα οι άνδρες, στην Πάτρα με τα Χανιά οι γυναίκες

Δύσκολη υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ έχει η Πατρινή ομάδα, αφού για την 14η αγωνιστική θα ταξιδέψει το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. στην Σαλαμίνα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του νησιού, η οποία φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θα επιδιώξει από τον αγώνα να διεκδικήσει ότι της ανάλογή αν και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Επίσης η δυναμική που παρουσιάζει η ομάδα της Σαλαμίνας είναι μια δύσκολη εξίσωση για τους Πατρινούς, αφού θα διεκδικήσει με τα Βριλήσσια την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για την 12η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών το Σάββατο στις 3.00 μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι θα φιλοξενήσει την ομάδα της ΕΑΧ Χανίων η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε αγώνες play ofs θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια της Βάσως Βουκελάτου χωρίς κάποιο άγχος θα αγωνιστούν με στόχο να αποκομίσουν ότι καλύτερο από την αναμέτρηση.