Ακόμα ένα βήμα προς την Γ’ Εθνική ο Παναιγιάλειος – Νίκησε και την Εράνη Φιλιατρών

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος κέρδισε την Εράνη Φιλιατρών και έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Στο 1’ λεπτό η ομάδα της Εράνης απείλησε με σούτ του Μπάρκα που έδιωξε ο Αθανασόπουλος, ενώ και πάλι ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων εξουδετερώθηκε στο 3’ λεπτό από τον πορτιέρο των Αιγιωτών.

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε στο 6’ λεπτό, όταν ο Αρβανίτης ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 14’ λεπτό ο Λιάτος από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Παναιγιάλειος είχε νέα καλή ευκαιρία με τον Γκάτση.

Στο 25’ λεπτό το σούτ του Ανδρέα Σπανού έφυγε άουτ, ενώ στο 31’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής επέμεινε από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Γκάτσης από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0

Και ενώ όλα έδειχναν να είναι εύκολα για τον Παναιγιάλειο, ήρθαν δύο γρήγορα τέρματα της Εράνης να αλλάξουν τα δεδομένα, αφού αρχικά ο Πέππας στο 56’ λεπτό και στην συνέχεια ο Κόλλιας από ολέθριο του Αθανασόπουλου  που του πρόσφερε την μπάλα, ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο 61’ λεπτό οι Αιγιώτες ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Γκάτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιάτου έκανε το 3-2.

Δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Μιχάλης Σπανός με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Κόλλια, με τον Παναιγιάλειο να μένει με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Στο 76’ λεπτό το σούτ του Λιάτου υπό καλές προυποθέσεις πέρασε άουτ,

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος (88’ Μαχαίρας), Οικονόμου, Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός (64’ Κόρμπος), Λιάτος, Σκούτας (88’ Τσεκούρας), Γκάτσης, Αρβανίτης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Χρονόπουλος (51’ Βασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας (86’ Τσόπελας), Γκότσης, Γεωργιόπουλος, Γκεβόρι

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής είχαμε :

Παλληξουριακός-Λεωνίδιο 2-1 (22′, 42′ Λεπενιώτης / 55′ Γιαννούσης)

ΑΟ Λεβάντε-Αμυκλιακός 0-2 (75′ Κρεββατάς, 92′ Λαζαρίδης)

Ρεπό : ΠΑΟ Βάρδας

Η βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)
1 Παναιγιάλειος 6 (4-2)
2 Παλληξουριακός 6 (3-1)
3 Αμυκλιακός 6 (3-1)
4 ΠΑΟ Βάρδας 4 (4-2)
5 Εράνη Φιλιατρών 3 (6-4)
6 ΑΟ Λεβάντε 1 (2-8)
7 Λεωνίδιο 0 (1-5)