Ακόμα μία δύσκολη χρονιά για το Πατραϊκό ποδόσφαιρο

Θέμα δύο μηνών είναι να ξεκινήσουν τα έργα για την αντικατάσταση του τάπητα στα Δημοτικά γήπεδα Ρίου, Βραχνεΐκων και Ζαρουχλεΐκων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νεολόγος”.

Έχει γίνει συμβασιοποίηση του Δημάρχου με τον ανάδοχο εργολάβο κ. Μοσχοβίτη που θα φτιάξει και τα τρία γήπεδα.

Είναι ο ίδιος εργολάβος που έκανε την αντικατάσταση του τάπητα και στο γήπεδο Σαραβαλίου. Τα τρία δημοτικά γήπεδα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» και σύμφωνα με την δέσμευση του εργολάβου προς τον Δήμαρχο τα έργα θα ξεκινήσουν το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου.

Το πρώτο Δημοτικό γήπεδο που θα κλείσει θα είναι του Ρίου, αφού κρίνεται ότι αυτό έχει την μεγαλύτερη ανάγκη αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση.

Όμως το κλείσιμο θα είναι οριζόντιο και για τα τρία γήπεδα, όπως έχει αποφασίσει ο εργολάβος, που σημαίνει ότι θα είναι πολύ κοντινό το χρονικό διάστημα που θα κλείνει το ένα μετά το άλλο και τα τρία γήπεδα.

Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος μιλώντας για το κλείσιμο των τριών γηπέδων τόνισε:

«Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχει ξεκινήσει το οριζόντιο κλείσιμο των τριών γηπέδων με πρώτο το γήπεδο του Ρίου και όχι των Βραχνεΐκων όπως ακουγόταν.

Για το Πατραϊκό ποδόσφαιρο θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη για την επίλυση του προβλήματος.

Η πρόθεση είναι όσο το συντομότερο δυνατόν η εκτέλεση των έργων και στα τρία Δημοτικά γήπεδα, όπου είναι όμως αναγκαία η αντικατάσταση του τάπητα».