Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΕΠΣ Φωκίδας

Αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΣ Φωκίδας θα έχουμε το επόμενο διάστημα, αφού ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Φάνης Αγγέλου ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ώστε να συνεχίσει να ηγείται των ποδοσφαιρικών δρώμενων του Νομού.

Ένας άνθρωπος που είχαμε την τιμή ως Patragoal να συνεργαστούμε κάποια στιγμή με την δημιουργία ενός “project”, ο οποίος μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το πάθος του και την θέληση του να πάει το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά ο Φάνης Αγγέλου έγραψε στην προσωπική του σελίδα τα παρακάτω :

Ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου κλείνει σήμερα μιας και ολοκληρώνεται η θητεία μου στην θέση του προέδρου της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Μια θέση που τα τέσσερα τελευταία χρόνια προσπάθησα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ σε κάθε διάσταση του, τόσο σε ότι είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Ένας νομός που ποδοσφαιρικά κατάφερε να βγει από την ανυποληψία και την αδιαφορία και να γίνουμε μία ΕΠΣ προς μίμηση με την πλούσια δραστηριότητα της, πάντα με γνώμονα την πολύ δουλειά, την εξέλιξη, την προσφορά την προσπάθεια γενικότερα να ξαναμπεί το ποδόσφαιρο στα σπίτια του νομού μας,στα σχολεία μας και στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.

Οι ώρες ατελείωτες, η προσπάθεια μεγάλη, η αγωνία αν τα καταφέρνουμε απερίγραπτη.

Όλα αυτά τα συναισθήματα δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σίγουρα χωρίς τους συνεργάτες μου στην Ε.Ε και στα μέλη των επιτροπών της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ που ο καθένας είχε το δικό του ρόλο να υπηρετήση,της κ.Λυναρδάτου που είναι η στυλοβάτης της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, αλλά κυρίως και της αποδοχής που τύχαμαι από όλους τους θεσμικούς φορείς του νομού μας από τον Δήμο Δελφών, τον Δήμο Δωρίδας,την Π.Ε Φωκίδας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,τον Βουλευτή του Νομού Φωκίδας ,την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας.

Μεγάλη συμβολή και βοήθεια είχαμε όμως από τον γενικό διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α καθώς επίσης επαγγελματιών από διάφορους κλάδους και όλων των μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον νομό μας και όχι μόνο και βοήθησαν οικονομικά όλα τα σωματεία του νομού μας.

Στα θετικά οι συνεργασίες με όλα τα αθλήματα του νομού μας και με ανθρώπους αξιόλογους, που όλοι τους συμβάλλουν να κρατήσουν τον αθλητισμό ζωντανό και ψηλά με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που σε κάθε δραστηριότητα της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ μαζί με τα παιδιά τους παράγοντες και προπονητές των σωματείων μας, έδωσαν βροντερό παρών και βοήθησαν και αυτοί στην πρόοδο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας.

Δεν λέω “αντίο” από ένα χώρο που λατρεύω να υπηρετώ αλλά στο “επανιδήν” γιατί στην ζωή όλα είναι κύκλος.

Τέλος θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΟ και τους άξιους υπαλλήλους της για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς επίσης και σε όλους τους προέδρους και μέλη όλων των ΕΠΣ ανα την Ελλάδα για την συνεργασία και στήριξη στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!