Ανέστης Δελδήμος: Παρουσίασε έρευνα στο 31ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΔΠΘ στην Κομοτηνή!

Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε η έρευνα του Ανέστη Δελδήμου στα πλαίσια του 31ου συνεδρίου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που διοργάνωσε το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με τίτλο Video analysis of the set plays in the 2020 men’s European Soccer Championship. Οι νέες τάσεις στον χώρο της Άθλησης διαμορφώνουν νέες ανάγκες επιμόρφωσης, τις οποίες το Συνέδριο μέσα από τις δράσεις του φιλοδοξεί να καλύψει έγκαιρα.

Για την εργασία του συνεργάστηκε με τους καθηγητές του ΔΠΘ και γνωστούς γυμναστές και προπονητές της χώρας και για τον ίδιο αποτέλεσε μια μεγάλη εμπειρία που περιείχε αρκετή μελέτη και έρευνα.

Κεντρικός ομιλητής στο 31ο Δ.Σ.Φ.Α.Α. ήταν από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες της Επιστήμης του Αθλητισμού ο καθηγητής Andrew Jones που βρίσκεται «πίσω» από τις μεγάλες διακρίσεις του Eliud Kiptchoge.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε με το κορυφαίο βραβείο του τμήματος, «Βραβείο Νίκος Σαμαράς» μια εμβληματική γυναίκα, η Άδα Σταματάτου που προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό κίνημα με βάση την αξία του για τον άνθρωπο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανέστης Δελδήμος την φετινή σεζόν ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Άρη Πατρών και πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄Εθνική με τις “ερυθρόλευκες”.