Αναβολή σε τρεις ομίλους

Η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι αναβλήθηκαν οι αγώνες του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής που ήταν προγραμματισμένοι γι’ αυτό το σαββατοκύριακο!

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη διότι πολλές περιοχές όπου εκπροσωπούνται με ομάδες που αγωνίζονται στους παραπάνω ομίλους, βρίσκονται σε καθεστώς τοπικών lockdown λόγω κορονοϊού ή σε πολύ επιβαρυμένη κατάσταση!

Η απόφαση ενδεχομένως να αποτελεί προάγγελο των αποφάσεων της κυβέρνησης που αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάντως, προς το παρών τουλάχιστον, οι αγώνες των υπόλοιπων ομίλων, συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων της Αχαίας, ισχύουν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την αναβολή των προγραμματισμένων για την Κυριακή 1/11/2020 αγώνων του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης.

Η απόφαση ελήφθη δεδομένων των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του COVID-19 στις περιοχές όπου εδρεύουν οι ομάδες που αγωνίζονται στους συγκεκριμένους ομίλους.