Αναγέννηση Πατρών: Τρίγκας κάτω από τα γκολπόστ

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Τρίγκας, καθώς συμφώνησε με την Αναγέννηση Πατρών.

Ο Τρίγκας έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του ερασιτεχνικού και με την εμπειρία του, αποτελεί μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ για κάθε ομάδα. Ο Τρίγκας είναι μια μεταγραφή που έγινε με γνώμονα το κενό του Παναγιώτη Γεωργαντόπουλου και ήταν επιθυμία του προπονητή Δελδήμου και του κίπερ να συνεργαστούν μια χρονιά, αφού τους συνδέει φιλία χρόνων.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Πατρών, Χρήστος Δελδήμος τόνισε: “Ευχαριστούμε καταρχήν τον Παναγιώτη Γεωργαντόπουλο για τη σύντομη συνεργασία μας και εγώ προσωπικά και η διοίκηση της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Οι λόγοι που δεν συνεργαστήκαμε ήταν προσωπικοί και επαγγελματικοί καθαρά και δεν έχουν να κάνουν με την αξία του Παναγιώτη και σαν τερματοφύλακα, αλλά κυρίως σαν ανθρώπου.

Τιμάει ιδιαίτερα και μένα και το σύλλογο η απόφαση του Νίκου Τρίγκα να μας βοηθήσει, γιατί τον είχαν προσεγγίσει πολλές ομάδες από την Α΄ Κατηγορία, αλλά αυτός προτίμησε να μας βοηθήσει τώρα στα δύσκολα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό και αγαπητό στην ομάδα μας. Νίκο σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία στην ομάδα μας“.