Ανακοίνωσε Πετσίνη ο Παναιγιάλειος

O Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετσίνη, ο οποίος ενσωματώνεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας αναλαμβάνοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Ο Γιώργος Πετσίνης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A΄ και καθηγητής φυσικής αγωγής. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Α.Ε. Μεσολογγίου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Όμηρο Νεοχωρίου, Παναγρινιακό και Απόλλων Πάργας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βοηθός του Περικλή Παπαποστόλου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος και θεωρώ τιμή μου που θα αποτελέσω μέλος της ιστορικής ομάδας του Παναιγιάλειου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή κ. Περικλή Παπαποστόλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να συμβάλω τα μέγιστα, προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και παράλληλα να εκπληρωθεί ο στόχος της παραμονής που έχει θέσει η ομάδας».

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. τον καλωσορίζει στη μελανόλευκη οικογένεια και του εύχεται καλή επιτυχία.

Παράλληλα, απορρίφθηκε η έφεση που είχε κάνει η αιγιώτικη ομάδα κατά της απόφασης της ΔΕΑΒ σύμφωνα με την οποία τού επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.