Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Νίκη Προαστείου

Ο σύλλογος της Νίκης Πραστίου προχώρησε στην επόμενη μέρα, με την ανακοίνωση του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας που ακούει στο όνομα Γεώργιος Δημητρόπουλος. Ο κύριος Δημητρόπουλος είναι προπονητής με πιστοποίηση Uefa A και με αντίστοιχους τίτλους στην ανάλυση.

Ο κύριος Δημητρόπουλος πληροί όλα τα κριτήρια της ομάδας της Νίκης, όντας στην πιο δημιουργική του ηλικία, γεμάτος όρεξη για δουλειά, με διάθεση καινοτομίας και χρήση της τεχνολογίας στην υπηρεσία του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστά. Μαζί με τον κύριο Δημητρόπουλο ο κορυφαίος στο είδος του, μακράν στο νόμο μας, ο γυμναστής Παπαναγόπουλος Άρης.

Ο κύριος Παπαναγόπουλος εκτός των τίτλων σπουδών του στην εγοφυσιολογία από την Αγγλία κατέχει τον υψηλότερο δυνατό, τίτλο που δεν είναι άλλος από τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες σε επίπεδο Superleague 2 με την ομάδα του ΑΟΤ Αλίμου. Η ομάδα του Προαστείου ανακοινώνει την διεύρυνση της συνεργασίας με την εταιρία ” your analyst” που από την προηγούμενη χρονιά, είχε αναλάβει ρόλο καταγραφής και ανάλυσης των επιδόσεων των αθλητών της.

Η συνεργασία αυτή προεκτείνεται σε όλο το βάθος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σε όλα τα αγωνιστικά της τμήματα. Το προπονητικό team θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, ενώ συνεχίζει κανονικά η πλειοψηφία των προπονητών της.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 5/8 με ενισχυμένο το ρόστερ της ομάδας από αθλητές που καλύπτουν πλήρως τον αξιακό τους κώδικα.

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα ανακοινώνουμε ούτε ανανεώσεις, ούτε μεταγραφές μέσω φωτογραφιών και post αποφεύγοντας τον πιθηκισμό και την μίμηση των επαγγελματικών ομάδων. Προτιμούμε να αντιγράφουμε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πράγματα ουσίας που υπηρετούν τον ερασιτέχνη αθλητή. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά“, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.