Αναμφισβήτητα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έχει κάνει βήματα μπροστά

Ο σύλλογος της Πάτρας συμμετέχει φέτος, για ακόμα μία φορά στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και για πέμπτη σερί χρονιά στη Γ’ Εθνική και αυτό από μόνο του αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και κάτι που πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διαμορφώσει ένα “υγιές νοικοκυριό” στις τάξεις του συλλόγου και με στήριγμα δικά τους παιδιά και με πολύ καλούς νεαρούς από την Πάτρα, μπορεί η ομάδα χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο μπάτζετ να είναι ανταγωνιστική στη Γ’ Εθνική, όπως έδειξε και πέρυσι.

Άσχετα τι θα καταφέρει φέτος στη Γ’ Εθνική αλλά και στο Κύπελλο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, το μοντέλο τη ομάδας που λειτουργεί μεθοδικά και με αποτέλεσμα, από τις υποδομές έως την ανδρική ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να το κάνουν όλες οι ομάδες, ειδικά στην επαρχία, αν θέλουν να επιβιώσουν, υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης.

Αυτό το μοντέλο κρατά το Διαγόρα ζωντανό σε μια δίνη διάλυσης ομάδων, με τρανότερα παραδείγματα τον Πλατανιά, Πανθρακικό και πολλά ακόμα σωματεία στην περιοχή μας.

Ο Διαγόρας και φέτος, στοχεύει βασικά στην παραμονή αλλά και στο να δίνει συνεχώς ευκαιρίες και εμπειρίες στα νέα παιδιά του.

Το αποτέλεσμα θα φανεί…