Αντίπαλοι Παναχαϊκής: Φουλ της ενίσχυσης!

Η ομάδα της Βοιωτίας, που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2, δυνάμωσε περισσότερο με την προσθήκη του Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τη Δευτέρα (01/02) το νέο του συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, που γίνεται η τρίτη ομάδα του στην Ελλάδα, μετά από Πλατανιά και Λαμία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Miguel Bianconi.

Ο 28χρονος βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα.

Δύο προσθήκες η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ο Ρούνεϊ επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του Καραϊσκάκη, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του και τον Γιάννη Μαύρου.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΑΟ Χανιά, έχει παίξει και σε Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Αήττητο Σπάτων και Τρίκαλα. Οσον αφορά τον Μαύρου είναι Κύπριος επιθετικός με θητεία σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΑΕ Λεμεσού και Ερμή Αραδίππου. Θυμίζουμε έχει αποκτηθεί και ο Παντελής Θεολόγου που πέρασε από την Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα μας. Καλώς ήρθατε Γιάννη και Ρούνεϊ!

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Μαύρου και Rooney Eva Wankewai (Ρούνεϊ Βανκεβάι).

Ο Γιάννης είναι 26 ετών από την Κύπρο και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει παίξει στη πρώτη εθνική κατηγορία της Κύπρου με τις ομάδες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, της ΑΕ Λεμεσού με την οποία έχει πάει και στα προκριματικά του Europa League και τον Ερμή Αραδίππου.

Ο Καμερουνέζος Ρούνεϊ είναι 24 ετών (25/12/1996), επιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Χανιά, Τρίκαλα, Αστέρα Τρίπολης, Βέροια αλλά και στην Αλγερία.

Στα Χανιά για υπογραφές ο Βασιλόγιαννης

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται, λοιπόν, η μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Λαμίας, ο οποίος εντάσσεται και πάλι σε ρόστερ χανιώτικης ομάδας, έχοντας φορέσει όπως είναι γνωστό τη σεζόν 2013-14 την φανέλα του ΑΟΧ με τον οποίο μέτρησε 37 συμμετοχές και 1 γκολ. Εκείνη την περίοδο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας που είχε κάνει ο ΑΟΧ, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι μπαράζ με την Ξάνθη για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.