Ανώτερη ποιοτικά η Φορταλέζα

Μάθε τα πάντα για τις τις Casino Προσφορές*

Οι οκτώ καλύτερες Εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έγιναν γνωστές, όπως και οι αγώνες μεταξύ τους, οι οποίοι θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, για να μάθουμε τα ημιτελικά. Μέχρι τότε, υπάρχει μια μικρή διακοπή για να πάρουν ανάσες οι παίκτες.

Εμείς θα μεταφερθούμε στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με το ενδιαφέρον να είναι αρκετά υψηλό. Θα εστιάσουμε στο ματς της Φορταλέζα κόντρα στη Τσαπεκοένσε.

Φορταλέζα: Το εξαιρετικό της ξεκίνημα με 3 νίκες ήταν αυτό που έχει… εκτοξεύσει από την αρχή της σεζόν τη Φορταλέζα στις πρώτες θέσεις του Μπραζιλεράο, όμως η ομάδα από τη Σεαρά έχει υψηλές βλέψεις για φέτος. Η περσινή 16η θέση ήταν ένα καλό μάθημα, καθώς με την άνοδο της ομάδας το 2019, είχε έρθει η εξαιρετική 9η θέση. Φέτος, η Φορταλέζα δείχνει αρκετά ισχυρή στην έδρα της, με το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει να είναι το εντυπωσιακό 5-1 επί της Ιντερνασιονάλ. Κόντρα στη νεοφώτιστη Τσαπεκοένσε, ποντάρει στην επίθεσή της, καθώς και το εκτός έδρας ρεκόρ της αντιπάλου της.

Τσαπεκοένσε: Βασικός στόχος της πασίγνωστης, πλέον, ομάδας από τη νότια Βραζιλία, είναι να σταματήσει να είναι «ασανσέρ» στις κατηγορίες. Η Τσαπεκοένσε ήταν η πρωταθλήτρια της Σέριε Β’ πέρσι και επανήλθε στα μεγάλα «σαλόνια» μετά από μόλις μια σεζόν απουσίας. Ο σύλλογος που έγινε γνωστός παγκοσμίως μετά το αεροπορικό δυστύχημα το 2016, έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα τη σεζόν, χωρίς νίκη στα πρώτα 7 ματς και με πολλές δυσκολίες στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας τη χειρότερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό. Το ματς στη Φορταλέζα θα είναι δύσκολο και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι εκκινήσεις των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα. Η Φορταλέζα έχει φιλοδοξίες ακόμα και για έξοδο σε διοργάνωση εκτός συνόρων, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την παραμονή. Λογικός δείχνει ο άσος στο 1.65 της Novibet.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)