Ανώτερη σε όλα η Τσέλσι

Μάθε τα πάντα για τις Casino προσφορές* εγγραφής

Κυριακή χωρίς ντέρμπι δύσκολα θα βρούμε από σήμερα μέχρι και το Μάιο, μιας και έχουμε σέντρα σε όλα τα σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η στήλη αγαπάει την Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα έχουμε τρία πολύ σπουδαία παιχνίδια, όμως την παράσταση κλέβει σίγουρα το ματς της Άρσεναλ με την Τσέλσι.

Μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα σε δυο συλλόγους με μεγάλη αντιπαλότητα, που μας έχουν χαρίσει σπουδαίες στιγμές στα μεταξύ τους παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη. Η σέντρα θα γίνει στις 18:30 στο «Έμιρεϊτς».

Άρσεναλ: Μόνο θετικά δεν ξεκίνησε η χρονιά για την Άρσεναλ. Αρκετοί από τους βασικούς της παίκτες είτε είναι τραυματίες, είτε διαγνώστηκαν με κορονοϊό και ο Αρτέτα αναγκάστηκε να παίξει με πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα κόντρα στη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν μια απρόσμενη ήττα με 2-0, ενώ και η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική. Οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να έχουν απουσίες και τη 2η αγωνιστική ημέρα, εκεί που τους περιμένει η Τσέλσι με «άγριες» διαθέσεις. Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ είναι σε καραντίνα, ενώ οι βασικοί Όντεργκαρντ και Πάρτεϊ συνεχίζουν την προσπάθεια επιστροφής τους.

Τσέλσι: Αφού κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η Τσέλσι έπαιξε όσο έπρεπε κόντρα στη Πάλας στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας πολύ άνετα με 3-0. Φυσικά, το πιο σημαντική event της περασμένης εβδομάδας ήταν η επισημοποίηση της μεταγραφής του Λουκάκου, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι φέτος έχουν πολύ υψηλούς στόχους και οι νίκες στα μεγάλα παιχνίδια θα δώσουν ακόμα ένα λόγο στους φίλους τους να ελπίζουν. Ο Τούχελ δε θα έχει τους Πούλισικ και Ζίγιεκ, στην αποστολή οι Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ και Τζέιμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αρκετά… επικίνδυνο να ποντάρουμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις όταν μιλάμε για το πιο κλασικό ντέρμπι του Λονδίνου, όμως από όποια πλευρά και να το δούμε, η Τσέλσι είναι απλά ανώτερη της Άρσεναλ. Οι «μπλε» με τον Λουκάκου ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο και το διπλό στο 1.83 του Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)