ΑΟ Καλλιθέας : “Μετά λύπης μας τελείωσε ακόμα μια ωραία διαδρομή”

Δεν κατεβαίνει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η ομάδα της Καλλιθέας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Σχεδόν μια δεκαετία ο ΑΟ Καλλιθέας ήταν ένα ανενεργό αθλητικό σωματείο. Με μεγάλες προσπάθειες λίγων ανθρώπων όπως πάντα, η ομάδα ενεργοποιήθηκε και πάλι το 2014 και φτάσαμε ξανά στο 2020 όπου και πάλι η ομάδα του χωριού μας θα μείνει ανενεργή.

Αυτά τα 6 τελευταία χρόνια από την οικονομική βοήθεια έως και το απλό ενδιαφέρον, ήταν πολύ λίγα. Αδιαφορία από τοπικούς φορείς και κατοίκους. Παράδειγμα η τελευταία συνέλευση που έγινε πριν λίγες ημέρες και δεν παρευρέθησαν ούτε 10 άτομα, ώστε να συζητήσουν και να πει ο καθένας την άποψη του για το μέλλον της ομάδας. Έστω να έρθουν από απλό ενδιαφέρον.

Αρκετοί είναι αυτοί που πολέμησαν όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετείχαν στα διοικητικά συμβούλια των τελευταίων 6 ετών και λίγοι αυτοί που βοήθησαν μέσα από την καρδιά τους. Κάποιοι χρόνια τώρα δεν καταλάβαιναν ότι ο ΑΟ Καλλιθέας δεν είναι προσωπικά κανενός. Είναι το χωριό μας και του κάθε κάτοικου του που μένει εδώ. Οπότε και οι κόντρες που είχαν με κάποιους που έτρεχαν την ομάδα δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν την συμμετοχή τους σε αυτή. Θα έπρεπε με οποιονδήποτε τρόπο να είναι κοντά και να βοηθάνε.

Μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα αλλά αυτά λέγονται στις συνελεύσεις που όριζε κάθε χρόνο η ομάδα και κανείς δεν ερχόταν.
Μετά λύπης μας τελείωσε και πάλι αυτή η μικρή διαδρομή που έκανε ξανά ο ΑΟ Καλλιθέας από το 2014 και έπειτα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή μας Χρήστο Δελδήμο και τον φύλακα του γηπέδου Σαραβαλίου, Ανδρέα Μαυρομάτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε”.